Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond

Cazal Legends Brillen & Zonnebrillen

Cazal Legends staat bekend om zijn extravagante brillen. Het is niet voor niets dat ze zeggen: Cazal, maximalism. De (zonne)brillen zijn in de stijl van de 70’s, 80’s en 90’s. Cazal is één van de meest opvallende merken in de brillenwereld. Cazal Legends is een erg populair merk in de hiphop-wereld. Ze zijn vaak in films en muziekvideo’s te zien. De modellen zijn zeer uitgesproken, buitengewoon en onderscheidend. Dit zorgt ervoor dat Cazal een wereldleider is geworden. Het zijn onderscheidende brillen van de hoogste kwaliteit.

Cazal Legends

Cari Zalloni is de oprichter van Cazal Legends. Hij lanceerde het merk in 1975. Cari was een zeer gepassioneerde en authentieke ontwerper van brillen. Hij zorgde er voor dat alle brillen van de hoogste kwaliteit waren. Al het materiaal is door hem uitgezocht. Ook is elke Cazal Legends bril geschetst door Cari Zalloni zelf.

Volgens Cari Zalloni is een Cazal-drager iemand die zichzelf wil uitdrukken door middel van zijn stijl. Cazal-dragers staan open voor alle nieuwe ideeën. Aan een bril van Cazal Legends kan je eigenlijk het aura van die persoon aflezen. Een Cazal bril koop je ook niet alleen om beter te kunnen zien, maar ook omdat hij bij jou past en jouw persoonlijke stijl naar een volgend niveau brengt.

De modellen zijn zeer uitgesproken, buitengewoon en onderscheidend.