Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond

FROST EYEWEAR

FROST EYEWEAR

Frost Eyewear brillen worden gezien als een sieraad voor elk gezicht. Het gevoel van mooie dingen en de wens om deze tot uitdrukking te brengen is de gedachte achter de frost brillen en zonnebrillen collectie. Daarbij durven de designers zeker ‘out of the box’ te denken!

Eigenzinnig

De monturen van Frost Eyewear brillen zijn opvallen en soms zelfs een tikkeltje extravagant. Het strakke design in combinatie met felle kleuren of scherpe contrasten zorgen voor een spannende bril die eigenlijk niet in een hokje te stoppen is. Wilt u toch een poging wagen, loop dan gerust eens binnen om onze frost brillen te bekijken.

Statement

Een bril van Frost Eyewear is veel dingen in één: kosmopolitisch, extravert, optimistisch en altijd trendy. Iedere bril van Frost is een statement op zich. Dat geldt voor beide collecties van dit eigenzinnige merk: Frost hot glasses en Frost f-type. Elk montuur draagt de kenmerken van ‘frost’ en ‘hot’ in zich. Bij elkaar opgeteld zorgen de tegenstellingen voor een perfecte balans. Soms extravagant, soms traditioneel: er is een passende Frost voor iedereen.