Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond

G-STAR EYEWEAR in de G-Star traditie van vakmanschap en innovatie

G STAR EYEWEAR Helmond

Eyewear is de nieuwste aanwinst in de G-STAR collectie. Geheel in de G-Star traditie van vakmanschap en innovatie zijn de unieke optische- en zonnebrillen voorzien van recht geslepen glas en moderne hoogwaardige monturen. De bekende Nederlandse designer Bertjan Pot ontwierp touwmaskers om de Eyewear-lijn te lanceren. Net als G-Star experimenteert Pot graag met materialen om tot originele te creaties te komen. De maskers zijn het verassende resultaat van een onderzoek van Pot om met touw een tapijt te construeren. Hij probeerde een vlakke vorm te construeren door het touw in cirkels te stikken. Dit lukte niet, maar resulteerde wel in iets heel anders: een driedimensionaal ontwerp in de vorm van een masker om de gezichten van ‘echte’ modellen te vervangen. Het tonen van de brillen op maskers onderstreept het vakmanschap en de bijzondere uitstraling van de collectie.

 

G-STAR EYEWEAR  brillen en zonnebrillen op New York Fashionweek

Tijdens New York Fashion Week werd de collectie G-STAR EYEWEAR brillen en zonnebrillen gepresenteerd. Voor de collectie heeft het jeanslabel samengewerkt met Marchon Eyewear. De brillen werden gisteren voor het eerst getoond tijdens de presentatie van de nieuwe campagne van het jeanslabel. De brillen zijn unisex en geïnspireerd op de originele vliegeniersbrillen. De brillen zijn verkrijgbaar bij Bogaerts Optiek Helmond.

GEÏNSPIREERD OP KLEDING

De oorsprong van het merk zie je terug in diverse ontwerpen van de collectie. Alle G-STAR EYEWEAR Brillen en zonnebrillen van acetaat hebben uitsparingen, geïnspireerd op de ritslipjes van de G-Star RAW denim, en het modelnummer van elke bril is met een laser in de buitenkant van het montuur geëtst.

STRAIGHT CUT GLAZEN

Alle G-STAR EYEWEAR Brillen en zonnebrillen hebben nauwkeurig vervaardigde, ‘straight cut’ brillenglazen. Deze plat geslepen glazen zorgen niet allen voor een haarscherp zicht maar creëren ook een unieke retro-look, gebaseerd op iconische brillen uit vroeger tijden.

UV-BESCHERMING

Alle zonneglazen in de collectie bieden 100% bescherming tegen UV-stralen en zijn voorzien van een ontspiegelende laag aan de binnenkant waardoor je ogen minder snel vermoeid raken.

INGEBED SCHARNIER

G-STAR EYEWEAR Brillen en zonnebrillen van acetaat zijn voorzien van metalen scharnieren die doorlopen in het montuur voor extra stevigheid en een unieke uitstraling.

Eyewear is de nieuwste aanwinst in de G-STAR collectie. Geheel in de G-Star traditie van vakmanschap en innovatie zijn de unieke optische- en zonnebrillen voorzien van recht geslepen glas en moderne hoogwaardige monturen.