Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond Bogaerts Optiek Helmond

Ray-Ban

Ray-Ban is het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld. Het merk  is ontstaan in Amerika in begin jaren ’30 en het meest bekend van de pilotenbril, de zogenaamde Aviator. Tegenwoordig vooral met spiegelcoating.

Een Ray-Ban zonnebril staat voor authentiek en eigentijds design. Steeds opnieuw slaagt het merk erin om op trends in te spelen zonder haar eigen vertrouwde look te verliezen. De monturen hebben allemaal een grote historie en bij elk ontwerp is rekening gehouden met een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden. Zij bieden te allen tijde draagcomfort en een goede pasvorm

 

Ray-Ban Helmond

Round is weer helemaal terug!

De Ray-Ban collectie is voor een groot deel gewijd aan de nieuwste trend: Round. Rond dus.

Ray-Ban Round Metal, het historische icoon heeft zich geëvolueerd tot een model met een stoere camouflageprint op het frame. Het Icons segment wordt tevens verrijkt met de nieuwe Round Icon combo, waarbij hoogwaardig acetaat kunststof  wordt gecombineerd met moderne details, uitgevoerd in mat metaal.

De Ray-Ban Round stijlrevolutie heeft zich ook uitgebreid naar het stylish segment, met volledig kunststof frames in de meest essentiële kleuren, zowel voor de zonnebrillen als correctie-monturen. Ten slotte zijn er fantastische nieuwe kleuren, gecombineerd met spiegelglazen, voor de nieuwe Youngster Round sun style beschikbaar!

Ray-Ban is het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld. Het merk is ontstaan in Amerika in begin jaren ’30 en het meest bekend van de pilotenbril, de zogenaamde Aviator.